Zomervakantie

woensdag, 29 juni 2016

Tijdens de zomervakantie (18 juli t/m 26 augustus) zijn de volgende behandelingen: Spraytan Wimperextensions Brazilian wax alleen te boeken op donderdag 21 juli, 11 augustus, 18 augustus en 25 augustus.   Voor alle overige behandelingen kunt u de gehele de zomervakantie bij ons terecht. Wij wensen al onze klanten alvast een heerlijke zomer!!

Scentchips december 2015 aanbieding

donderdag, 03 december 2015

Bij aankoop van een XL doos scentchips (38 stuks) van € 14,95, krijgt u voor € 2,50 één van deze 3 kerstbranders naar keuze erbij. Maak een keuze uit de wintergeuren en geniet hiervan tijdens de wintermaanden!! Geldig tot en met 31 december 2015 en zolang de voorraad strekt.          

Zomer 2015

vrijdag, 29 mei 2015

De zomer komt eraan!!! Eindelijk komt de tijd eraan om weer zomerjurkjes en shorts te kunnen dragen. Natuurlijk het liefst met zachte oksels en benen, zonder die vervelende haartjes. En vrolijke kleurtjes op onze nagels, zowel die van handen en voeten. Een mooi getinte huid staat daar ook prachtig bij! Wat dacht u van ’s

Heb je interesse in Cosmetische tattoo ofwel: Permanente Make-up, maar wil je eerst meer weten?  Kom dan vrijblijvend naar de inloopdag op woensdag 4 maart 2015 bij BeColoured & BeWaxed Beauty Salon Amstelveen. Ook als je al permanente make-up hebt en je wilt het laten opfrissen, ben je van harte welkom voor informatie. Deze dag

BeColoured & BeWaxed via de Studis app

maandag, 16 februari 2015

STUDIS: Student Discounts. Kortingen voor studenten in het hoger en universitair onderwijs Ook BeColoured & Bewaxed geeft hoge kortingen voor studenten. Check onze aanbieding op de STUDIS app.

Welkomsactie van BeColoured Bewaxed

maandag, 27 oktober 2014

*** GelColor/ Wax / Wimperextensions & Spraytan combinatie pakketten met hoge korting *** Becoloured & BeWaxed Amstelveen Onderstaande pakketten combineer je met een GELCOLOR ( nieuwe set inclusief verzorging en vijlen) De nagels worden voorzien van een gekleurd laagje gel en dit geeft een prachtig glad en glanzend resultaat voor 2 – 4 weken lang!

TOP